Kerhotoiminta
Salibandy Team -97 ryJulkaistu: 12.08.2024 14.47

Kerhotoiminta

Kerhot

Hei

Tässä infoa meidän kerhoista.

SB-97 salibandy kerhot kokoontuvat kerran viikossa lauantaisin. Kerhojen maksuun kuuluu: ohjattu toiminta 1x/vko, sekä vakuutus.
Joukkueissa ja kerhoissa on suojalasipakko, silmävammojen välttämiseksi.
Kerhoon on tervetulleita niin tytöt kun pojatkin.

HARJOITUKSET:
Perhekerho: JYK (Järvenpään yhteiskoulu, Urheilukatu 8, 04400 Järvenpää 9.00 - 10.00 (4-5 vuotiaat yhdessä vanhemman kanssa)
Säbäkerho: JYK (Järvenpään yhteiskoulu, Urheilukatu 8, 04400 Järvenpää 10.00 - 11.00 ( 6-7 vuotiaat)

VARUSTEET:
Salibandymaila, sisäpelikengät, T-paita ja shortsit, sekä jumapullo.

SB-97 salibandyn kerhojen toimintamaksu kaudella 2024-2025

Harjoitus 60min / Kerta / viikko:
Syys- ja kevätlukukausi 100 €
Treenipaita on valinnainen ja sen hinta on 15 €.

Ilmoittautumislomakkeet SB97.com sivuilla (alla) nyt auki tai alla olevista linkeistä tai ota yhteyttä sb97.markus@gmail.com

Säbäkerho: Avaa lomake tästä
Perhekerho: Avaa lomake tästä

Sisältö:
Perhekerho on tarkoitettu 4-5 vuotiaille lapsille (myös 6-vuotiaalle, jos lapsi ei ole valmis Säbäkerhoon itsenäisesti) ja vanhemmalle.
Lapset ja oma vanhempi pelailevat ja harjoittelevat salibandyä ja leikkivät vetäjän opastuksella. Salibandyyn tutustutaan leikkimielellä ja jokainen lapsi tekee harjoituksia ja osallistuu tunnin aktiviteetteihin oman innostuksensa mukaan, yhdessä vanhempansa kanssa. Ryhmä on sekä tytöille, että pojille.

Säbäkerho on tarkoitettu 6-7 vuotiaille, joissa harjoitellaan salibandyn alkeita välillä yhdistettynä muuhunkin oheisliikuntaan.
Tunnin rakenteeseen kuuluu, että noin puolet ajasta harjoitellaan ja tehdään joitakin leikkejä tai pelejä salibandyyn yhdistettynä ja toinen puolisko pelataan.
Säbäkerho sopii erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin mukana olleille. Jokainen osallistuja huomioidaan oman tasonsa mukaisesti. Ikäryhmistä voidaan tapauskohtaisesti joustaa. Ryhmään ovat tervetulleet niin tytöt kuin pojatkin.

Kerhot alkavat 14.9.2024

Seuran uusimmat