United KWMC23 hopeaa
P12-13 PojatJulkaistu: 31.10.2023 11.51

United KWMC23 hopeaa

United KWMC23 hopeaa

Viikonloppuna urakoitiin 4 täysimittaisen pelin verran jo perinteeksi muodostuneessa kovatasoisessa eliittitason KWMC kutsuturnauksessa. Laadukkaat turnausjärjestelyt ja laadukkaat vastustajat vaativat myös laadukasta tekemistä ja United-tiimi vastasi tähän haasteeseen jälleen kerran mainiosti.

Kovatasoisessa seurassa Suomen suurseurojen ikäluokan eliittijengejä vastaan taisteltiin upeasti 3 voiton ja 1 tappion verran ja tuloksena hopeamitalit kaulaan. Viimeisessä pelissä ErViä vastaan taisteltiin jopa turnausvoitosta, mutta neljään ehjään peliin ei samana viikonloppuna pystytty ja ErVi otti ansaitun voiton pelaamalla tappioitta koko viikonlopun.

United – SB Vantaa 11-5

United – Classic 4-3

United – Oilers NG White 2-0

United – EräViikingit Sininen 3-7

Pääosin positiivista tekemistä ja valmennustiimi kommentoi viikonloppua.

”Sarjan alkuun on reilu pari viikkoa aikaa ja hyvää siihen valmistavaa peliä päästiin harjoittelemaan erittäin laadukkaita vastustajia vastaan. Oli myös hieno päästä pelaamaan ensimmäistä kertaa Tampereen Classicia vastaan, joka pelityyliltään poikkesi meille tutuista vastuksista. Peli oli viikonloppuna erittäin hyvällä tasolla noin 6 erää ja erityisesti Oilers peli oli ehjä kokonaisuus meiltä. Neljänteen peliin ErViä vastaan oli energiatankit jo hieman kulutettu ja se näkyi eniten huolimattomuutena joka harvoin riittää haastamaan tämän tason peleissä voitosta. Kuitenkin hieno turnauskokonaisuus pojilta!”

https://kwmemorialcup23.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=Er%C3%A4Viikingit_0002&sarja=P13ELIT